Blog

FII INDRAZNEATA, ALEGE CULORILE!

03.07.2015 14:25

Am observat de curand ca doamnele si domnisoarele, cel putin la capitolul vestimentatie, se feresc de culori. De ce? La evenimente importante, adesea aleg negrul, fiindca stiu ca nu vor da gres. Dar de ce sa nu indraznesti cu un rosu elegant, spre exemplu, sau sa asortezi, 2, 3 culori ? Ai uitat ce frumos te jucai cu creta colorata sau ce bucurie imensa te-a cuprins cand ai descoperit creioanele colorate ?

Culorile te inspira, culorile iti influenteaza starea de spirit si chiar auditoriul.

INDRAZNESTE!

ALBUL-simbolizeaza puritate, suflet curat, nevinovatie, frumusete, dar si elegant si perfectiune. Caractezizeaza in special tinutele de zi.

ROSUL – este culoarea cu cea mai puternica incarcatura emotional. Este o culoare incitanta, dinamica, cu aport de energie si curaj. Simbolizeaza vointa, dorinta si independenta.

ROZUL – este culoarea prospetimii, a adolescentei, a tandretii. Persoanele imbracate in roz sunt persoane linistite, modeste, care iubesc arta si frumosul in general.

GALBENUL –este o culoare vesela, calda, luminoasa exact ca razele imbietoare ale soarelui. Daca te imbraci in galben, esti considerate o persoana armonioasa, entuziasta si plina de inspiratie.

VERDELE – simbolizeaza natura.  Tinerete, bogatie, speranta. O tinuta de culoare verde inseamna o persoana sigura pe ea, foarte concentrata pe ceea ce face si cu excelente rezultate financiare

ALBASTRUL – este culoarea calmului, a devotamentului si seriozitatii. Indeamna la reverie si liniste interioara. Aceasta culoare este buna pentru oratori pentru ca are capacitatea de a atrage atentia publicului

MOVUL/VIOLETUL – este culoarea rafinamentului, a luxului si a elegantei supreme purtate, “Culoarea Regilor” purtata de femeia moderna de azi. Vindeca lipsa de incredere si ne conecteaza cu sinele divin.

NEGRUL – este culoarea noptii. Inseamna durere, doliu. Se poarta in general la evenimentele de gala si in special la cele nocturne. Dar, atentie, negrul poate crea neliniste, retinere, depresie si poate induce existenta unor secrete sau a unei persoane misterioase.

AURIUL – este o culoare distinsa, optimista, demna de faima si onoare. In combinatie cu rosu, poate aduce noroc si bunastare. Inseamna relaxare, seninatate si caldura sufleteasca.